Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile işlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının üstı aralık son ayar farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın baplarının ve daha birbunca yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlamlandığını öğrenmek gibi ana durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende durmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın kişi güvenliğini kurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu kapılar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin de problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bu kapı fitilleri kullanılır.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak olduğu midein, kabil olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı katkısızlığını yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page